ULO-bewaring
Niet alle fruit wordt direct na de pluk uitgeleverd aan het verkooppunt. Daarom kunnen we zorgen voor geconditioneerde opslag. ULO-bewaring is een gangbare methode om hard fruit (in ons geval: appels en peren) onder optimale condities te kunnen bewaren. Wilt u zacht fruit bewaren? Bekijk dan de informatie bij CA-bewaring.
Wat is ULO-bewaring
De term ULO staat voor Ultra Low Oxigen. Het voorkomt dat het rijpingsproces verder doorgaat terwijl de producten opgeslagen liggen. We doen dat door, de term ULO zegt het al, het zuurstofniveau te verlagen. Naast het zuurstofgehalte, wordt ook de temperatuur naar een zo optimaal mogelijk niveau gebracht. Door slimme automatisering zorgen we dat de omstandigheden constant in de gaten worden gehouden en daardoor zo optimaal mogelijk blijven.Waarvoor wordt ULO-bewaring gebruikt
We zetten ULO-bewaring in voor opslag van hard fruit. We doen dat niet alleen voor de appels en peren die we zelf telen, maar ook steeds vaker voor andere telers en handelaren. Bent u op zoek naar ULO-bewaring? Dan gaan we graag met u in gesprek om de mogelijkheden te bespreken. Bel voor meer informatie gerust met Bart Verwoert, via 06 - 51 885 355. Onze kennis en ervaring staat tot uw beschikking.Voordelen van ULO-bewaring
ULO-bewaring zorgt voor stabiele omstandigheden. Temperatuur en zuurstofgehalte zijn daarbij de factoren waar het om gaat. Maar wat zijn de voordelen voor u? We zetten ze graag op een rijtje:- Langere bewaartermijn voor appels en peren
- Terugbrengen van de uitval na de oogst
- Mogelijkheid om het jaar door uw fruit vers te leveren
- Minder last van prijsdruk (dan verkoopt u gewoon wat later)
- Smaak en versheid blijven gegarandeerd