ULO-bewaring


Niet alle fruit wordt direct na de pluk uitgeleverd aan het verkooppunt. Daarom kunnen we zorgen voor geconditioneerde opslag. ULO-bewaring is een gangbare methode om hard fruit (in ons geval: appels en peren) onder optimale condities te kunnen bewaren. Wilt u zacht fruit bewaren? Bekijk dan de informatie bij CA-bewaring.

Wat is ULO-bewaring

De term ULO staat voor Ultra Low Oxigen. Het voorkomt dat het rijpingsproces verder doorgaat terwijl de producten opgeslagen liggen. We doen dat door, de term ULO zegt het al, het zuurstofniveau te verlagen. Naast het zuurstofgehalte, wordt ook de temperatuur naar een zo optimaal mogelijk niveau gebracht. Door slimme automatisering zorgen we dat de omstandigheden constant in de gaten worden gehouden en daardoor zo optimaal mogelijk blijven.

Waarvoor wordt ULO-bewaring gebruikt

We zetten ULO-bewaring in voor opslag van hard fruit. We doen dat niet alleen voor de appels en peren die we zelf telen, maar ook steeds vaker voor andere telers en handelaren. Bent u op zoek naar ULO-bewaring? Dan gaan we graag met u in gesprek om de mogelijkheden te bespreken. Bel voor meer informatie gerust met Bart Verwoert, via 06 - 51 885 355. Onze kennis en ervaring staat tot uw beschikking.

Voordelen van ULO-bewaring

ULO-bewaring zorgt voor stabiele omstandigheden. Temperatuur en zuurstofgehalte zijn daarbij de factoren waar het om gaat. Maar wat zijn de voordelen voor u? We zetten ze graag op een rijtje:

  • Langere bewaartermijn voor appels en peren
  • Terugbrengen van de uitval na de oogst
  • Mogelijkheid om het jaar door uw fruit vers te leveren
  • Minder last van prijsdruk (dan verkoopt u gewoon wat later)
  • Smaak en versheid blijven gegarandeerd

ULO-bewaring voor op- en overslag

Appels en peren worden vaak in bulk geoogst of geleverd (bij import). Over het algemeen wordt de partij niet direct volledig op de markt gebracht. Vaak gebeurt dit in kleinere partijen. Door onze flexibele mogelijkheden, bent u ook voor tijdelijke op- en overslag van uw fruit bij ons aan het juiste adres.
ULO-bewaring

ULO-bewaring
Freslina Fruits

Freslina Fruits

Wij zijn trots op ons merk dat met grote passie tot stand is gekomen. Overtuig uzelf van de smaak en de kwaliteit van Freslina Fruits.
Freslina Fruits
Informatie
Privacyverklaring
Voorwaarden
 
Coldstore
CA-bewaring
ULO-bewaring
Ons fruit
Fruitteelt
Rode bessen
Kersen
Aardbeien
Appels
Peren
Seizoenswerk
Bessenplukkers
Verkoopactiviteiten
Inpakkers
 
Volg ons
Verwoert Fruit
Provincialeweg 1
4033 BP Lienden
 
Fruitautomaat
Liniestraat 1
4051 BN Ochten
 
Fruitstal
Cuneraweg 3a
4051 CE Ochten
Realisatie JSP Reclame