Freslina Fruits


Het fruit wat door ons is geteeld, is te herkennen aan ons eigen merk: Freslina Fruits. Dit is duidelijk terug te vinden op de verpakking.

Onze merknaam Freslina Fruits is tot stand gekomen door 2 elementen samen te voegen. 'Fres' is afgeleid van het engelse woord fresh, maar zonder de 'h'. Hier is het deel 'Lina' aan toegevoegd. Dit deel is afgeleid van Lindinia.*

Ons fruitteeltbedrijf is dan ook in Lienden gevestigd. Met de benaming van ons merk; Freslina Fruits vertegenwoordigen wij de frisheid en de hoge kwaliteit van het telen en dat proeft u.

Trots op ons merk

Wij zijn trots op ons merk dat met grote passie tot stand is gekomen. Overtuig uzelf van de smaak en de kwaliteit van Freslina Fruits.
*De oudste vermelding staat in een afschrift van een 10e eeuwse oorkonde: graaf Wichman schonk aan het klooster te Elten de ‘curtis’ (hof) Lienden. Deze schenking werd door Keizer Otto I in 970 bevestigd. De graaf kwam door de schenking in conflict met zijn dochter, waardoor Otto III in 996 de schenking op de helft terugbracht. Vanaf 996 tot 1811 is de hoge heerlijkheid Lienden tweeherig geweest. De ene helft was in bezit van de abdij van Elten, de andere helft ging diverse malen in andere handen over. Er was een geslacht de Lindinia in de 12e eeuw. Van Lyende(n) en diverse schrijfwijzen komen voor vanaf de 13e eeuw tot op heden.

Bron: Regionaal archief Rivierenland
Freslina Fruits

Smaak, kleur en geur

Fruit van hoge kwaliteit. Daar staan wij van Freslina Fruits ook voor. Telen op smaak en geur. Door onze aandacht en kennis van onze producten kunnen wij u deze kwaliteit bieden.

Ontdek onze kwaliteit

Wilt u meer weten over ons merk; Freslina Fruits?
Neem contact op
Freslina Fruits

Freslina Fruits

Wij zijn trots op ons merk dat met grote passie tot stand is gekomen. Overtuig uzelf van de smaak en de kwaliteit van Freslina Fruits.
Freslina Fruits
Informatie
Privacyverklaring
Voorwaarden
 
Coldstore
CA-bewaring
ULO-bewaring
Ons fruit
Fruitteelt
Rode bessen
Kersen
Aardbeien
Appels
Peren
Seizoenswerk
Bessenplukkers
Verkoopactiviteiten
Inpakkers
 
Volg ons
Verwoert Fruit
Provincialeweg 1
4033 BP Lienden
 
Fruitautomaat
Liniestraat 1
4051 BN Ochten
 
Fruitstal
Cuneraweg 3a
4051 CE Ochten
Realisatie JSP Reclame