Consument


Goed en lekker brood haalt u bij de bakker.
Goed en lekker vlees haalt u bij de slager.
Goed en lekker fruit haalt u bij ons.

Hoewel Verwoert Fruits zich vooral richt op de zakelijke markt, is het ook voor particulieren mogelijk rechtstreeks bij ons fruit te kopen. Om aan de particuliere vraag te voldoen hebben we twee verkooplocaties.

Eigen teelt

Op onze verkooplocaties is een gevarieerd aanbod aan vers fruit te vinden. Uiteraard varieert de verkrijgbaarheid van fruit gedurende het seizoen. Op een enkele uitzondering na, verkopen we uitsluitend eigen teelt. Dat doen we om u de uitstekende smaak te kunnen garanderen. En daarnaast mag u er zeker van zijn dat de teelt zo duurzaam mogelijk wordt gedaan.

Het fruit wat door ons is geteeld, is te herkennen aan ons eigen merk: Freslina Fruits. Dit is duidelijk terug te vinden op de verpakking.

Fruitautomaat: Liniestraat 1, Ochten

Het eerste verkooppunt is te vinden aan de Liniestraat 1 in Ochten. Hier kunt u het hele jaar door fruit kopen, van maandag t/m zaterdag. De automaat is gevuld met lekker vers fruit uit onze eigen teelt. Vanaf de weg is het de verkooplocatie duidelijk herkenbaar door het bord aan de weg.

Fruitstal: Cuneraweg 3a, Ochten

Onze fruitstal is te vinden aan de Cuneraweg 3a, eveneens in Ochten. In de maanden juni en juli verkopen we hier kersen, aardbeien, blauwe en rode bessen, bramen en frambozen rechtstreeks vanuit de boomgaard. Appels en peren worden hier niet verkocht. Gelukkig staat onze fruitautomaat niet ver van de fruitstal.

Onze verkooplocatie aan de Cuneraweg 3a is open in de maanden juni en juli. U kunt er van maandag t/m zaterdag terecht tussen 7 uur ’s ochtends en 19 uur ’s avonds.
Consument

Route fruitstal Verwoert fruit Ochten

De route naar onze fruitstal in Ochten kunt u herkennen aan de heldere witte wegbewijzering die voorzien is van ons Verwoert Fruit logo. Onze fruitstal bevindt zich aan de Cuneraweg 3a, schuin tegenover de kerk. Wij kijken uit naar uw komst.
Onze aardbeien

Onze aardbeien

Door slimme keuze van rassen, zijn onze aardbeien verkrijgbaar vanaf half mei t/m augustus. In sommige jaren kunt u zelfs tot eind september genieten van onze smakelijke aardbeien.
Onze aardbeien
Informatie
Privacyverklaring
Voorwaarden
 
Coldstore
CA-bewaring
ULO-bewaring
Ons fruit
Fruitteelt
Rode bessen
Kersen
Aardbeien
Appels
Peren
Seizoenswerk
Bessenplukkers
Verkoopactiviteiten
Inpakkers
 
Volg ons
Verwoert Fruit
Provincialeweg 1
4033 BP Lienden
 
Fruitautomaat
Liniestraat 1
4051 BN Ochten
 
Fruitstal
Cuneraweg 3a
4051 CE Ochten
Realisatie JSP Reclame