Fruithandel


Op het gebied van fruithandel, richten we ons op het fruit wat we zelf telen. De verschillende fruitsoorten hebben verschillende afzetmarkten. Zo zien we in de praktijk dat ons zachtfruit verder reist dan het hardfruit.

Zachtfruit: hoofdzakelijk export

We telen op vrij grote schaal rode bessen en kersen. Het grootste deel hiervan wordt verhandeld in Europa, maar dan wel buiten Nederland. De oorzaak hiervan ligt onder andere in de ideale omstandigheden die Nederland biedt voor de teelt van kersen en rode bessen, onze belangrijkste teelt.

Bij verhandeling van zachtfruit, zorgen we ervoor dat dit kant en klaar uitgeleverd wordt. Dat wil zeggen: het fruit zit al geportioneerd verpakt en is daarmee direct geschikt voor verkoop aan de consument. In overleg is het altijd mogelijk binnen 1 afname verschillende verpakkingen te vullen. Bijvoorbeeld omdat u levert aan verschillende verkooppunten of landen.

Bent u als groothandel of exporteur geïnteresseerd in zachtfruit van excellente kwaliteit? Dan komen we graag met u in contact. Neem voor meer informatie contact op met Wim Verwoert via telefoonnummer 06 - 53 436 538. Hij bespreekt graag de mogelijkheden met u.

Hardfruit: Vooral handelaren binnen Nederland

Onze appels en peren blijven wat dichterbij huis. Voor de afzet van hardfruit, richten we ons vooral op groothandels en fruithandelaren binnen Nederland. Appels en peren zijn vrijwel het hele jaar door bij ons verkrijgbaar. Door toepassing van ULO-bewaring bieden we het hele jaar door een optimale kwaliteit en versheid. Hardfruit wordt in principe door ons uitgeleverd als bulk-product.

We nodigen u als groothandel of fruithandel van harte uit om eens bij ons te komen kijken. We bespreken graag de mogelijkheden. Bart Verwoert is uw aanspreekpunt. Hij is te bereiken op 06 - 51 885 355.

Daarom kiest u voor Verwoert Fruit

We zijn een familiebedrijf met zo’n 50 jaar ervaring. Zaken doen is bij ons altijd persoonlijk. De lijntjes zijn erg kort, zoals dat pas bij een familiebedrijf. Maar daarnaast doen we u ook een aantal beloften:
  • Fruit wordt uitsluitend als versproduct geleverd.
  • Afspraak is afspraak. Zo blijven uw en onze reputatie goed.
  • We telen zo duurzaam mogelijk, met een minimum aan gewasbeschermingsmiddelen en kunstmest.
  • Onze diversiteit in rassen zorgt voor een optimale seizoenslengte, zowel in teelt als verkrijgbaarheid.
  • Bij onze fruitteelt staat gaat kwaliteit (smaak) voor kwantiteit.
  • Omdat we ook geconditioneerde opslag en verpakking aanbieden, zijn we uiterst flexibel in het uitleveren.
Fruithandel
Onze aardbeien

Onze aardbeien

Door slimme keuze van rassen, zijn onze aardbeien verkrijgbaar vanaf half mei t/m augustus. In sommige jaren kunt u zelfs tot eind september genieten van onze smakelijke aardbeien.
Onze aardbeien
Informatie
Privacyverklaring
Voorwaarden
 
Coldstore
CA-bewaring
ULO-bewaring
Ons fruit
Fruitteelt
Rode bessen
Kersen
Aardbeien
Appels
Peren
Seizoenswerk
Bessenplukkers
Verkoopactiviteiten
Inpakkers
 
Volg ons
Verwoert Fruit
Provincialeweg 1
4033 BP Lienden
 
Fruitautomaat
Liniestraat 1
4051 BN Ochten
 
Fruitstal
Cuneraweg 3a
4051 CE Ochten
Realisatie JSP Reclame