Fruitstal


Op onze verkooplocaties is een gevarieerd aanbod aan vers fruit te vinden. Uiteraard varieert de verkrijgbaarheid van fruit gedurende het seizoen. Op een enkele uitzondering na, verkopen we uitsluitend eigen teelt. Dat doen we om u de uitstekende smaak te kunnen garanderen. En daarnaast mag u er zeker van zijn dat de teelt zo duurzaam mogelijk wordt gedaan.

Het fruit wat door ons is geteeld, is te herkennen aan ons eigen merk: Freslina Fruits. Dit is duidelijk terug te vinden op de verpakking.

Fruitstal: Cuneraweg 3a, Ochten

Onze fruitstal is te vinden aan de Cuneraweg 3a, eveneens in Ochten. In de maanden juni en juli verkopen we hier kersen, aardbeien, blauwe en rode bessen, bramen en frambozen rechtstreeks vanuit de boomgaard. Appels en peren worden hier niet verkocht. Gelukkig staat onze fruitautomaat niet ver van de fruitstal.

Onze verkooplocatie aan de Cuneraweg 3a is open in de maanden juni, juli en augustus. U kunt er van maandag t/m zaterdag terecht tussen 7 uur ’s ochtends en 19 uur ’s avonds.
Fruitstal
Freslina Fruits

Freslina Fruits

Wij zijn trots op ons merk dat met grote passie tot stand is gekomen. Overtuig uzelf van de smaak en de kwaliteit van Freslina Fruits.
Freslina Fruits
Informatie
Privacyverklaring
Voorwaarden
 
Coldstore
CA-bewaring
ULO-bewaring
Ons fruit
Fruitteelt
Rode bessen
Kersen
Aardbeien
Appels
Peren
Seizoenswerk
Bessenplukkers
Verkoopactiviteiten
Inpakkers
 
Volg ons
Verwoert Fruit
Provincialeweg 1
4033 BP Lienden
 
Fruitautomaat
Liniestraat 1
4051 BN Ochten
 
Fruitstal
Cuneraweg 3a
4051 CE Ochten
Realisatie JSP Reclame